3 Ekim 2014 Cuma

Men's Fashion Fall-Winter 2014-2015: Trends and Best Images



Bright Color Coats/The Combination of Prints


Coats with bright blue, red and green color looks are seasons favorites. Oriental, safari animalic, ethnic and abstract motifs provide unlimited opportunities for creativity and self-expression. 


You can find this trends parts in Christopher Raeburn, Louis Vuitton, Versace, Burberry Prorsum, Etro marks.

Parlak Renkli Paltolar/Baskıların Kombinasyonu


 Parlak mavi, kırmızı ve yeşil gibi canlı renkli görünümleriyle paltolar sezon modasının favorileri arasında yer alıyor. Oryantal, safari, etnik ve soyut detaylardan oluşan paltolar, yaratıcı motifleriyle kendinizi ifade etmek için sınırsız seçenekler sunuyor. 

Bu trendi Christopher Raeburn, Louis Vuitton, Versace, Burberry Prorsum, Etro gibi markalarda yakalayabilirsiniz.


               








Fur Details

Furs are being effective men's fashion again. The main trend of the season 2014-2015 autumn-winter is fur. Classic fur coats are so trendy as well as fur details!

You can find fur pieces in like Christopher Raeburn, Dolce & Gabbana, Fendi marks.

Kürk Detaylar

Kürk erkek modasını etkilemeye devam ediyor. 2014-2015 sonbahar-kış sezonunun ana trendlerinden biri de kürk. Klasik kürk mantolar kadar kürk detaylar da çok moda!

Kürk parçaları Christopher Raeburn, Dolce & Gabbana, Fendi gibi markaların koleksiyonlarında bulabilirsiniz.



     


In this season brown colors are really so trendy on men suits!

Bu sezon erkek takım elbiselerinde kahverengi tonları çok moda!



Three Pieces Suits

Suits have great importance in this season. In addition i should also mention that suits with vests are quite popular.

Ceket-Yelek-Pantolon Takımlar

Bu sezon takım elbiselerin önemi çok büyük; buna ek olarak yelekli takım elbiselerin de epey popüler olduğunu belirtmem gerek. 


                  

LEATHER

Leather jackets are indispensable part of this season as all fall seasons trend. The leather pieces are never lacking on the catwalk, but this season they redefined as with modern and urban shapes.

DERİ 

Deri ceketler her sezonda olduğu gibi bu sezonda da sonbahar modasının vazgeçilmez bir parçası. Deri detaylar asla podyumda eksik kalmıyor fakat bu sezon modern ve kentsel şekilleri ile yeniden tanımlanmış.





Turtleneck


Turtleneck sweaters are popular again like last winter season.


Balıkçı Yaka 


Balıkçı yaka kazaklar tıpkı geçtiğimiz kış sezonunda olduğu gibi yeniden popüler.















Belts on Coats

In the men's collection for autumn-winter 2014-2015, belt takes part as one important detail. Knotted in the manner of the Sultan robes, it emphasizes your waist in coats and suits. 

Canali, Brioni, Salvatore Ferragamo 

Kemerli Ceketler

2014-2015 sonbahar-kış erkek moda koleksiyonunda kemer önemli bir detay olarak yer alıyor. Sultan elbiseleri şeklinde düğümlenmiş bu kemer detayı, mont ve takım elbiselerde beli vurguluyor.

Canali, Brioni, Salvatore Ferragamo 


Accessory Trends For Men


Gemmiferous, staple and spiky details especially on men shoes and gloves. Large size handbags and backpacks are very fashionable. If you want to have a sporty look you should wear this bags with sneakers.

Erkekler için Aksesuar Trendleri


Bu kış erkek modasında özellikle eldiven ve botlarda işlemeli, zımba ve diken detaylar yer alıyor. Çantalarda ise büyük boy el çantaları ve sırt çantaları çok moda. Eğer sportif bir görünüm istiyorsanız bu çantalarınızı sezonun modası olan sneakers ile kombinleyebilirsiniz.











MAXI BAGS

Large and spacious bags which looks like sport bags are important men fashion trends in winter season. This bag is very fashionable especially leather ones.

MAXI ÇANTA 

Spor salonundan çıkmış havası verecek kadar büyük ve geniş çantalar kış sezonunda erkekler için önemli bir trend. Bu çantaların deri olanları ise favori...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder