13 Şubat 2016 Cumartesi

2015- 2016 FALL/ WİNTER ACCESSORY AND SHOES TRENDS


Fall/ Winter 2015-2016 Fashion Trend Oversized Belts


Ladies, yes, it’s that time once again, to accentuate the waist with big bold belts. We love oversized belts years ago and seeing them back on the latest trends list making happy me to no end. Belts are worn on everything from dresses, coats and they provide practical elegance.  

Sonbahar / Kış 2015-2016 Moda Trendi Büyük Boy Kemerler


Bayanlar, evet, yeniden büyük boy kalın kemerlerle beli vurgulama zamanı! Yıllardır sevilerek giyilen büyük boy kemerlerin, modası geçmeksizin hala trendlerin listesinde yer aldığını görmek güzel. Montlardan elbiselere her şeyin üzerine giyilebilen büyük boy kemerler pratik şıklık sağlıyor. 





TRENDY SHOES

This time most fashionable and creative designs furry boots, crystal-covered heel-less heels and sexy knee-high boots, just to name a few. Original shoes designs make a fashion feast for the eyes and feet! 

MODA AYAKKABILAR

Bu sezonda en moda olanlardan kürklü çizmeler, kristal kaplı topuk ile az topuklu ve seksi diz üstü çizmeler yaratıcı tasarımlardan sadece birkaçı. Orjinal ayakkabı tasarımları, gözler ve ayaklar için adeta bir moda şöleni yapıyor!








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder