This upcoming season everywhere you look you’ll see leather. From accessories to cool coats, skirts and all-over leather outfits anything goes, so go soft or go bold as either way you’ll surely manage to look trendy. Take a look at these models to the skin You decide you love leather which form you like! ;)
2012/2013 sonbahar kış  giyim moda trendlerinden biri de deri… Bu yıl deri modelleri ünlü markaların vitrin dekorasyonlarında çokça yer alıyor. Deri elbise, deri etek, deri ceket, deri pantolon, birbirlerinden modern tasarımlarda.
Bu önümüzdeki sezonda da her yerde deri görüceksiniz. Mont, etek, elbise ve üzerinde deri olan aksesuarlarla çok hafif veya cesur bir biçimde deriyi kullanarak kesinlikle trendy görüneceğiz. Ben deriyi özellikle ceketlerde ve elbiselerde seviyorum. Sizde bu modellere bir göz atın ve deriyi hangi formda sevdiğinize karar verin! ;)


Her renkte, her formda deri ürüne boğulmaya hazır olun. Deri elbiseler, çizmeler, pantolonlar ve ceketler… 2013 derinin yılı!

Özellikle de kırmızı renkte deri ceketler bu sezon çok moda! Ben gardrobuma bu muhteşem parçayı ekledim bile. Sizde sezon bitmeden mutlaka kırmızı bir deri ceket edinin derim! ;)



Pul detaylı deri etekler bu sezon pek çok markanın sonbahar kış night outwear koleksiyonlarını süslüyor…