11 Aralık 2012 Salı

MİLİTARY STYLE // 2012/2013 Fall-Winter

MİLİTARY STYLE

Military Style :
Military Style is yet again a fashion trend that has made its way back from last year, but with a little bit of a twist…Apparently, the power of the military uniform has not only been transposed into coats but also into fabulous jackets and gorgeous, form fitting dresses. Buttons and pockets that accentuate the style are mandatory, so experiment with various looks and adopt a straight posture as these outfits will definitely boost your confidence!
Asker Yili :
Askeri Stil bu sezon geçen yılın modasından günümüze taşınarak yeniden moda oldu, ama biraz değişimle… Görünüşe göre, askeri üniformanın gücünün modaya aktarılması artık sadece montlarla değil, aynı zamanda muhteşem ceketler ve gösterişli bir şekilde tasarlanmış elbiseler içinde geçerli olacak. Bu tarzı vurgulamak için düğmeler ve cepler zorunludur, böylece düz bir duruşu benimserken detaylarla görünüşü çeşitlendirilmiş bu kıyafetlerle kesinlikle kendinize olan güveniniz artacak!


Sadece asker yeşili değil tam anlamıyla asker modası geri geldi. Military etkiyi beğeniyorsanız postal ve kamuflaj desen giymeye kendinizi hazırlayın!
 Ünlüleri bile sarmaya başlayan kamuflaj desen trendi kamuflaj desenli gömlek , pantolon veya ceketinizi şık parçalarla kombinleyerek oldukça trendy bir görünüm elde edebilirsiniz! ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder