7 Nisan 2014 Pazartesi

MEN ACCESSORY TRENDS FOR 14' SPRİNG/SUMMER FASHİON


Men Bag Fashion For Spring-Summer 2014

Like women, men also need to have accessories, handbags are good one example!
The designers bring an interesting collection of men bag fashion spring-summer 2014. Playing an important part in the collection, prints of men clothing and accessories in the new season, they are performed together. The bright floral prints and patterns are relevant to men bag collections, besides, graffiti, geometric and kaleidoscope prints, and abstract drawings are also connected with men fashion trends.
Come back with the popularity, sacks become the most common choices of customers. Document folders and briefcases are also the fashion trend of men bag collections. There is the return of small bags too. They are used commonly in this collection.

2014 İlkbahar-Yaz Erkekler İçin Çanta Modası

Kadınlar gibi, erkeklerin de aksesuar gereksinimleri var çantalarsa buna iyi bir örnek!
Tasarımcılar 2014 ilkbahar-yaz erkek çanta modasına , ilginç bir koleksiyon getiriyor. Koleksiyonlarda önemli rol oynayan, erkek giyim trendlerinden baskılar yeni sezonda aksesuarlarla  birlikte kullanılıyor. Parlak çiçek baskılar ve desenlerin yanı sıra, grafiti, geometrik ve çiçek desenli baskılar ve soyut çizimler de erkek çanta koleksiyonlarında moda trendlerine bağlı olarak yer alıyor.
Popülaritesi ile geri gelen çuval modeli çantalar en yaygın tercihlerden biri haline gelmiş durumda. Belge dosyası ve evrak çantası modelleri de erkek moda trend koleksiyonlarında yer alıyor. Küçük çantalara da geri dönüş var. Bu tarz çantalar da koleksiyonlarda yaygın olarak kullanılmış.

                         










 2014 SPRİNG/SUMMER BELT TRENDS

In this latest belt men fashion collections 2014, models of belts are absolutely concise and simple. In the collections, all kinds of men‘s belt size are fashionable, from wide to narrow, belts with broad and asymmetric are showed by the fashion designers. Geometric and abstract models are also fashionable. Hopefully these belt designs in this season will make you happy!

2014 İLKBAHAR/YAZ KEMER TRENDLERİ

2014 yılı erkek moda koleksiyonlarında en son çıkan kemer modelleri kesinlikle kısa ve basit. Koleksiyonlarda, her türlü boyutlarda tasarlanmış erkek kemerleri modaya uygun olmakla birlikte, geniş ve asimetrik olan kemerler de moda tasarımcıları tarafından trend olarak gösteriliyor Ayrıca, geometrik ve soyut modeller de trendler arasında yer alıyor. Bu sezon kemer tasarımları sizi mutlu edecek !


                             
                       
                         



SHOES TRENDS FOR MEN 14'S/S

Espadrilles... The most comfortable trend in this season!

Sandals... Forever trendy! Especially the gladiator ones are the winners in season! Either you can choose leather ones or canvas, these is a ‘must have’ in your wardrobe. 

ERKEKLER İÇİN AYAKKABI TRENDLERİ 14'S/S

Espadriller... Sezonun en rahat trendi!

Sandaletler... Sonsuza kadar trendy olacak! Özellikle gladyatör olanlarsa sezonda kazananlar! Deri veya kanvas olanları seçebilirsiniz. Bunlar da sezonda gardrobun olmazsa olmazlarından.

 

                           











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder