7 Nisan 2014 Pazartesi

MEN FASHİON TRENDS FOR 2014 SPRİNG/SUMMER


Bloom Season

It’s time to wear flower designs! We can see floral designs as spring beauty in the new season podiums. Floral will be common in the season. Especially Gucci's full-on print suits are very remarkable. If this pieces are not your style, you can always inject some of the pattern into your wardrobe as your likable pieces. However Prada's Hawaiian shorts are attractive piece who want to catch floral trend.

Çiçeklenme Sezonu

Çiçek desenli giyinme zamanı! Her bahar olduğu gibi bu sezonda da podyumlar baharın güzelliğini modaya taşıyarak çiçek açtı.  Çiçekli kumaşlar sezonda yaygın bir biçimde yer alıyor. Özellikle Gucci markasının tamamiyle çiçek baskılı takım elbiseleri dikkat çekiyor. Fakat bu derece çiçekli baskılar sizin tarzınız değilse sezonda mutlaka biraz çiçek deseni taşıyan size uygun parçaları da bulabilirsiniz. Özellikle Prada 'nın Hawai modeli şortları çiçek trendini yakalamak istiyenler için cazip bir parça.











Wear Anything as long as It's Pink !
Pink is not the most commonly worn colour for a guy. But for Spring/Summer it’s the color of choice for many designers.

Many seasons wearing pink common in men vogue so it perhaps comes as no surprise that. 
However, what was surprising was the variety of colors for the new season. Otherwise you can see more pastels or the highlighter pink at new collections.

 This trend shows us pinky wearing will be fashionable next men fashion trends. So i think you should prep your wardrobe with at least one pink piece for spring. ;)



Pembe Renkli Herhangi Bir Şey Giyin !
Pembe erkekler için giyimde sık tercih edilen bir renk değil. Ancak İlkbahar / Yaz modası için birçok tasarımcı sezon modasında pembeyi tercih ediyor.

Birkaç sezondur erkek modasında pembe rengi yaygın olarak gördüğümüzden bu trendin sürpriz olmadığını söyleyebiliriz. Bununla birlikte bu yeni sezon trendinde sürpriz olansa renklerdeki çeşitlilik oldu. Ayrıca yeni koleksiyonlarda daha pastel tonları ya da daha vurgulayıcı tonlarda pembeleri görebilirsiniz.

 Bu sezonda gelişerek karşımıza çıkan pembe giyim trendi gelecek sezonlarda da pembe rengin erkek giyim trendleri arasında yer alacağına işaret ediyor. Bu yüzden en azından bir pembe parçaya bahar gardrobunuzda yer açın derim. ;)







HOWEVER BABY BLUE COLORS ARE COME BACK WİTH PİNK TREND !








 CAMOUFLAGE PARTS 

Camouflage prints, safari jackets and practical cuts lends... For several seasons now, Camouflage parts have been all over trend in menswear.

Clockwise from top left: KTZ; Christopher Raeburn; Lee Roach; Oliver Spencer.

 KAMUFLAJ PARÇALAR 

Kamuflaj baskılar, safari ceketler ve pratik kesimler... Birkaç sezondur kamuflaj parçalar erkek giyiminde trendler arasında yer alıyor.

Üst soldan saat yönünde: KTZ; Christopher Raeburn, Lee Roach, Oliver Spencer.




 










The Bomber Jackets

The Bomber jackets are classic, cool and timeless in fashion world. This season designers such as YMC, Rag & Bone and Astrid Anderson designed bomber jackets for the new collections. This trendy part for the following season as continues to be fashionable for 2014.

Bombacı Ceketler
Bombacı ceketler, klasik, cool ve modası asla geçmeyen parçalardan. Bu sezon YMC, Rag & Bone ve Astrid Anderson gibi tasarımcılar da yeni koleksiyonları için bombacı ceketler tasarladılar. Bu trendy parça 2014 yılı için gelecek sezonlarda da moda olmaya devam edecek.

















ALL OVER PRİNTS


The worlds of fashion and art frequently collide and that’s certainly true for this season!
Some of this spring’s styles look like they were inspired clothing from an art gallery. The bolder and brighter the prints, the better. This happens to be in my favorite trends...


Moda ve sanat dünyası sık sık çarpışır ve bu, sezon modası için de kesinlikle doğru!
Bu ilkbahar stillerinden bazıları bir sanat galerisinden ilham alınmış gibi görünüyor. Cesur ve parlak baskılarla daha iyi görünen bu trend de benim favorilerim arasında yer alacak...




 





STRİPES/MONOCHROME/B&W

Black & White Prints / Monochrome Stripes:
Black and white prints return in graphic, geometrical and even floral designs. Just when we thought they couldn’t possibly stay on trend for another season…they did!
Siyah & Beyaz Baskılar / Monokrom Çizgiler:
Siyah ve beyaz baskı, grafik geometrik ve hata çiçek desenleriyle birlikte geri döndü. Biz bu trendin muhtemelen gelecek sezona kalamayacağını düşünürken… yeniden moda oldu!






SPRİNG/SUMMER SHORTS-BERMUDAS

 Bermudas is one of the most beautiful summer clothes for men. But this summer, we know that no bermudas. In the majority of classic cuts and serious-looking bermudas. This season, shorts are taking place with oversize cuts in the trends.

Bermudalar erkeklere en güzel yakışan yaz kıyafetlerinden biri. Fakat bu yaz o bildiğimiz bermudalar yok. Klasik kesim ve ciddi görünümlü bermudalar çoğunlukta. Bu sezon bermudalar, oversize kesimleriyle de trendler arasında yerini alıyor.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder