6 Ekim 2013 Pazar

ACCESSORİES/BAGS 2013-2014 FALL/WİNTER TRENDS

ACCESSORİES/BAGS

I just love offbeat accessories  ! The words Love, Happy and Cool,..we will say our moods with accessories. :)  For those who love fashion as much as I do, we recommend offbeat crowns and insect brooches to complete their outfits with extravagant accessories.
Brooches are so in trend ! Those with diamonds and touches of gold are the most searched.
Another trend is ear cartilage jewelry. A lot of celebrities wear  that kind of earings, and they must be very popular.
We all love to improve our style and how can we do this if we don’t wear accessories ? Just take a white, simple shirt and accessorize it with a beautiful necklace and you will look GORGEOUS ! 
Don’t forget about little things are so big in fashion ! They really make everything ! ;)
Sıradışı aksesuarları gerçekten seviyorum! Bu sezon da Mutlu, Harika, Aşık,…gibi kelimelerden oluşan takılarla ruh halimizi görünüşümüze yansıtacağız. :) Benim gibi abartılı stil sevenler için tavsiyem ise abartılı aksesuarları giysilerinizle tamamlamak için sıra dışı kron ve böcek bronşları seçmeniz. Broşlar çok moda ! En çok tercih edilense altın ve elmas dokunuşları taşıyanlar.
Bir diğer trend ise kulak kıkırdağına takılan küpeler. Ünlü bir çok takı markasında bu takı modeli çok popüler.
Hepimiz tarzımızı geliştirmeyi seviyoruz öyleyse aksesuar kullanmadan bunu nasıl yapabiliriz ki? Tarz sahibi olmak istiyorsanız sizde stilinizi oluştururken takı kullanmaktan çekinmeyin. Sadece beyaz, basit bir gömlek ve güzel bir kolye ile bile muhteşem görünebilirsiniz !
Modada küçük şeylerin öneminin büyük olduğunu unutmayın! Onlar gerçekten stilimize çok şey katıyorlar… ;)

As always happens bags trends will same with seasons wearing trends. Especially leather, fur and metallic bags are trendy in 13-14 fall/winter season.
Her zaman olduğu gibi çantalarda da günümüz moda trendlerinin yansımasını görüyoruz. 13/14 sonbahar-kış sezonunda deri çantalar ile özellikle metalik gri ve altın ışıltılara sahip kürk detaylı çantalar revançta olacak…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder